×

ادامه حیات طرح اُسوه در گرو همراهی والدین و قدرشناسی اعضاء

در مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره طرح آموزشی-تربیتی اُسوه مطرح شد.

در مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره طرح آموزشی-تربیتی اُسوه که جمعه ١۵ اسفندماه به‌صورت مجازی برگزار شد، محمدعلی خواجه پیری؛ مؤسس طرح اُسوه و پیشکسوت قرآنی با بیان این که طرح اُسوه یک فرصت بی نظیر برای قاریان و حافظانی است که در این طرح نخبگانی عضویت دارند، گفت: صدها و بلکه هزاران قاری و حافظ نوجوان در کشورمان هستند که آرزوی عضویت در این طرح قرآنی را دارند ولی به هر علتی این امکان برای شان فراهم نشده است. اما شما که لطف خداوند شامل حال‌تان شده باید به برنامه‌هایی که مسئولان و اساتید طرح برای‌تان برنامه‌ریزی کرده‌اند دل بدهید و از این فرصت عالی بیشترین بهره را ببرید.


خواجه‌پیری ادامه داد: از سال ٩٣ که این طرح شروع شد و الآن وارد هشتمین سال خود شده است، گویی چشم بهم زدنی بیشتر طول نکشیده، لذا همه شما قاریان و حافظان باید قدردان فرصت‌ها باشید که بعدها حسرت نخورید.


حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی؛ مدیرعامل جامعه فرهنگی قرآنی عصر هم در این برنامه، با بی نظیر توصیف کردن جامعیت برنامه‌های آموزشی و تربیتی طرح اُسوه و لزوم حمایت شایسته نهادهای مسئول از این گونه اقدامات مؤثر، خطاب به والدین اعضای طرح اُسوه گفت: به نظر می‌رسد هرکاری که حیاتش به کمک دستگاه‌ها و نهادها گره بخورد، ره به جایی نخواهد برد اگرچه بیان این موضوع، لزوم عمل این نهادها به وظایف‌شان را نفی نمی‌کند؛ از آن طرف هر اقدامی که متکی به ظرفیت‌های مردمی باشد، تضمین بیشتری برای دوام موفقیت‌های آن وجود خواهد داشت.

حسینی افزود: از شما والدین محترم می‌خواهیم با پشتیبانی از این طرح و معرفی خیرینی که می‌توانند از این حرکت ارزشمند حمایت کنند، کمک کنید تا منابع پایدار مالی برای طرح اُسوه ایجاد کنیم.


حجت‌الاسلام مهدی کریمی؛ مدیر پرورشی طرح اُسوه هم در بخشی از برنامه افتتاحیه، برقراری ارتباطات منظم با قاریان و حافظان و والدین ایشان از طریق امکانات مجازی را جزء توفیقات حوزه پرورشی برشمرد و نسبت به توسعه برنامه گفتمان معرفتی و بصیرتی تاکید کرد.


سیدمحمد حسینی پور، نفر اول مسابقات بین المللی دانش آموزان و از اعضای طرح اُسوه از بدو تأسیس این طرح هم با بیان خاطراتی از دوره‌های سال‌های گذشته، ضمن توصیه قاریان و حافظان نوجوان به استفاده از فرصتی که طرح اُسوه در اختیار ایشان قرار داده، گفت: کبر و غرور از آسیب و آفاتی است که در کمین همه ما قرآنیان است، لذا باید به دقت مواظب باشیم تا در این دام شیطان نیفتیم.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *