نظام نامه آموزشی طرح اُسوه
هنر تلاوت قرآن کریم باب ورود قاری به دریای بیکران معارف قرآنی و مقدمه و وسیله ای است برای انتقال صحیح مفاهیم قرآن از طریق الحان و نغمات به مستمعین کلام وحی و توقف در مقدمه به هیچ وجه شایسته نیست.
مقدمه
ظهور و استقرار شجره طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که با خون هزاران هزار شهید گلگون کفن آبیاری و سیراب گردید، سبب شد که توجه ملت مسلمان ایران و سایر ملت های مسلمان به اصل و اساس این انقلاب یعنی قرآن کریم بیش از پیش معطوف شود و روز به روز بر سیل مشتاقان و علاقه مندان به فراگیری این کتاب شریف افزوده گردد. برخی به سراغ قرائت قرآن رفتند، برخی به ترجمه و تفسیر قرآن پرداختند، گروهی به مطالعه در زمینه علوم قرآنی، افرادی مبادرت به حفظ قرآن و…
در این میان، در عرصه هنر قرائت قرآن، علیرغم وجود جلسات سنتی قرآن کریم که غالب چهره های شاخص قرائت قرآن کشور نیز از همین جلسات به جامعه معرفی شدند و در مسابقات بین المللی برای جمهوری اسلامی افتخارآفرینی کردند، اما عدم استقرار نظام آموزشی جامعی که تمام نیازهای علمی، فنی و تربیتی یک قاری در آن تعریف شده و منطبق بر اصول صحیح باشد، سبب شد تمامی استعدادهای موجود در این زمینه به شکوفایی نرسند و یا به صورت تک بعدی مثلاً در حیطه فنی قرائت قرآن ارتقاء یابند. در حالی که هنر تلاوت قرآن کریم باب ورود قاری به دریای بیکران معارف قرآنی و مقدمه و وسیله ای است برای انتقال صحیح مفاهیم قرآن از طریق الحان و نغمات به مستمعین کلام وحی و توقف در مقدمه به هیچ وجه شایسته نیست.
بر این اساس، طرح ۸ ساله آموزشی-تربیتی قاریان ممتاز نوجوان و جوان قرآن کریم (اُسوه) به همت کارگروه قرآن بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیاء (عج) و همکاری شورای عالی قرآن در راستای تربیت قاریان ممتاز تراز نظام جمهوری اسلامی طراحی شد.
برای دریافت نظام نامه آموزشی اینجا کلیک کنید.
- دسته بندی : دستهبندی نشده
- لینک ثابت : http://quranosveh.com/?p=2744
افزودن دیدگاه جدید