×

تجلیل از خدمات قرآنی دکتر محمدعلی خواجه‌پیری در افتتاحیه طرح اُسوه

در مراسم افتتاحیه سیزدهمین دوره طرح آموزشی ـ تربیتی اُسوه که ٢۵ مردادماه در مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر (سرچشمه تهران) برگزار شد.

به گزارش واحد اطلاع‌رسانی دبیرخانه طرح اُسوه، در مراسم افتتاحیه سیزدهمین دوره طرح آموزشی ـ تربیتی اُسوه که ٢۵ مردادماه در مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر (سرچشمه تهران) برگزار شد، از خدمات و تلاش‌های ارزنده محمدعلی خواجه‌پیری، پیشکسوت قرآنی، دبیر سابق جامعه فرهنگی قرآنی عصر و مؤسس طرح اسوه، باحضور حجج اسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی؛ مهدی اخوان‌صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم؛ سیدمصطفی حسینی، دبیر جامعه فرهنگی قرآنی عصر؛ همچنین سیداحمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء(عج)؛ سیدعلی سرابی، قائم‌مقام شورای عالی قرآن و محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تجلیل و تقدیر به عمل آمد.



در این برنامه صمیمی، پس از قرائت بخشی از لوح سپاس این پیشکسوت قرآنی توسط محمدتقی میرزاجانی، مدیر طرح اُسوه، هر یک از مدیران ارشد قرآنی حاضر در مراسم، به بیان گوشه ای از فعالیت های ماندگار و ویژگی های برجسته شخصیتی دکتر خواجه پیری پرداختند.




سیداحمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم‌ الاوصیاء (عج) در تبیین شخصیت دکتر خواجه‌پیری گفت: علاوه بر اینکه ایشان دارای ویژگی‌های شاخصی مثل نظم کم نظیر، دقت فوق‌العاده در اُمور و پشتکار و جدیت در مدیریت هستند، رفتار، منش و تقوای ایشان همیشه برای همه ما درس بوده است.



دکتر خواجه‌پیری هم طی سخنانی ضمن تشکر، اظهار کرد: از ابتدای ورودم به عرصه قرآنی کشور با خود عهد بستم تا هر فردی در حوزه قرآن از من کمک خواست، از او دریغ نورزم. همچنین از ابتدای فعالیت‌های قرآنی خود، بنا گذاشتم برای هر کاری که می‌کنم، شرطی نگذارم و حق‌الزحمه‌ای دریافت نکنم.

خواجه‌پیری ادامه داد: با خدای خود این قرار را داشتم که کارهایی ماندگار ارائه دهم و در تمام مدت عمرم هیچ‌گونه کار تبلیغی و ترویجی انجام ندادم. یکی از این اقدامات، راه‌اندازی فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بود که در سال آخری که بنده حضور داشتم، تعداد ۳۲۰ هزار نفر در مسابقات قرآن دانشگاه شرکت کردند.

وی با بیان اینکه جامعه قرآنی، از فقر نیروی متخصص رنج می‌برد، اذعان کرد: این فقر، عامل عقب‌ ماندگی است و به‌همین دلیل است که بسیاری از طرح‌های قرآنی همانند طرح تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن که از منویات مقام معظم رهبری است، به سرانجام نمی‌‎رسد.

دبیر سابق جامعه فرهنگی قرآنی عصر در پایان ضمن دعوت از نهادهای قرآنی همچون معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تعامل و تفاهم با طرح‌هایی نظیر طرح اُسوه، از تمامی اساتید، پیشکسوتان، مربیان و افرادی که در اجرای این طرح ملی همکاری دارند، تقدیر و تشکر کرد.


افزودن دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *